Workshops

Workshops

Pink Elephant faciliteert workshops die bedrijven helpen bij het vertalen van theorie naar praktijk. De workshops zijn interactief en deelnemers gaan direct aan de slag met praktijkcases en discussies.

Bij incompany workshops stemmen we samen met de opdrachtgever de inhoud van de workshop af.

De cursus leert je de voordelen die het Agile gedachtegoed en het werken met Scrum bieden boven de traditionele ontwikkelmethodieken. De cursus gaat in op de verantwoordelijkheden van de Scrum Master, maar behandelt ook de verantwoordelijkheden van de andere rollen. De cursus Product owner gaat daarnaast in op de verantwoordelijkheden van de opdrachtgever voor het slagen van een Scrum project. In de 1-daagse DevOps Essentials training wordt een overview gegeven wat DevOps exact inhoud.

De IT Best Practices Overview geeft inzicht in verschillende IT Best Practices die in de IT industrie gebruikt worden. In een dag worden in hoog tempo de verschillende standaarden uit de volgende vier vakgebieden behandeld:

Deze 1-daagse training geeft de overview en alle basis onderdelen van Big Data. Wat is het exact en hoe ga je ermee om? Indien gewenst kan men op gaan voor een officieel certificaat middels Prometric. Deze training is zowel klassikaal als via e-learning beschikbaar

Architectuur en Agile: water en olie of een combinatie die elkaar versterkt? Deze cursus gaat in op de tegenstellingen en voordelen van de combinatie. Je leert in korte tijd wat de essentie is van Agile Architectuur. Ook leer je best practices en je krijgt tips voor het invullen van de rol van architect (in een agile context)

Meer weten over de workshops van Pink Academy?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de workshops die Pink Academy verzorgd of vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een workshop.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • Het Service Automation Framework is een nieuw framework voor het ontwerpen en uitrollen van geautomatiseerde services en dienstverlening. Pink Elephant is de eerste opleider die de Service Automation Framework training
  • Referenties
Scroll