Nieuw: de Pink Elephant White Paper Library

Pink Elephant lanceert White Paper Library

Pink Elephant lanceert deze maand in samenwerking met Van Haren Publishing de Pink Elephant White Paper Library (pink-library.com). Via deze White Paper Library zijn verschillende informatieve whitepapers te downloaden die specifiek over IT Best Practices gaan. De Pink White Paper Library bevat de volgende mogelijkheden:

  • Het downloaden van gratis White Papers over IT Best Practices. De white papers zijn per thema te sorteren en uit te zoeken.
  • Het aanschaffen van boeken over IT Best Practices (zowel in hardcopy als ebook format). Deze boeken worden o.a. gebruikt tijdens de Pink Elephant trainingen.
  • Een persoonlijke pagina. Op deze pagina zijn alle publicaties (zowel white papers als de boeken) te downloaden waar die u ooit verzameld heeft.

Pink Elephant richt zich op het vergroten van de kennis over IT Best Practices. Met de white paper Library beogen we de mogelijkheden te vergroten om geselecteerde interessante white papers aan onze klanten en ambassadeurs ter beschikking te stellen.

pink whitepaper library

 

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail