Uitnodiging boekpresentatie E-CF in de Praktijk

Uitnodiging presentatie eerste Nederlandstalige boek over e-CF

Presentatie e-CF in de praktijk, 20 mei te Delft

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de presentatie van het door Marleen Olde Hartmann e.a. geschreven boek e-CF in de Praktijk. Van Haren Publishing organiseert in samenwerking met Capgemini, IT Staffing, NEN, Pink Elephant, itSMF-Nederland, ASL® BISL® Foundation, NGI-NGN op 20 mei een feestelijke presentatie waar het boek e-CF in de Praktijk als ook de huidige stand van zaken in Nederland m.b.t. e-CF en de toekomst van e-CF besproken zullen worden. Michel van den Akker van het Ministerie van Defensie zal in zijn presentatie ingaan op de praktijk van de toepassing van e-CF bij dit ministerie.

We nodigen u van harte uit op woensdag 20 mei aanstaande rond 14.30 uur bij de NEN in Delft. Van 15.00 uur tot en met 17.00 uur zal u geïnformeerd worden over diverse belangrijke zakken omtrent e-CF. Aansluitend kunt u onder het genot van een hapje en een drankje samen met de auteurs en uw collega’s uit het vakgebied van gedachten wisselen over dit topic.

We verwelkomen u graag op woensdag 20 mei. Er is plaats voor maximaal 80 bezoekers, meldt u dus snel aan. Meld u hier aan voor de boekpresentatie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding via het webformulier ontvangt u een automatische bevestiging.

Boekpresentatie e-CF in de praktijk, 20 mei 2015 in het gebouw van NEN, Vlinderweg 6 te Delft.

Programma:

14.30 Registratie

15.00 Opening Jan Rietveld (NEN)/ Bart Verbrugge (Van Haren Publishing)

15.10 Mede-auteur Nienke Korsten (EOM Data Solutions)

15.30 Praktijkcase 1. Michel van den Akker (Ministerie van Defensie)

16.15 Koffie/Thee

16.30 Praktijkcase 2. Jan Willem Middelburg (Pink Elephant)

16:50 Officiële uitreiking van het boek

17.00 Borrel

18.00 Afsluiting

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via deze link (u wordt doorgeleid naar de website van Van Haren)

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail