ITSMF Cafe op 3 juni over ITSM Toolingselectie

Hoe voer ik de juiste toolingselectie uit?

itSMFnl krijgt regelmatig vragen over toolingselectie voor IT Service Management. Doet itSMF toolingselectie? Is er een tool voor? En waar is informatie te vinden? Wij willen graag de vraag over toolingselectie helpen beantwoorden. Het uitgangspunt daarbij is hoe kan toolingselectie, de implementatie en het gebruik van een tool ons en onze organisatie helpen slimmer te worden.

Pink Elephant is op 3 juni gastheer van het itSMF Café en verzorgt samen met Kepner Tregoe en ServiceNow het programma. Met een interactieve sessie zoeken we een antwoord op de volgende vragen:

Wat zijn de belangrijke besliscriteria en nieuwe trends bij een toolingselectie? Hoe helpt een tool om het zelflerend vermogen van een IT- organisatie te verhogen? Wat kunnen we doen om de adoptie van een tool te vergroten? Hoe helpt ons eigen gedrag ons daarbij? Hoe kan een tool de rol van coach spelen na de implementatie? Welke mogelijkheden zijn er naast tooling nog meer?

Sprekers

Jan-Willem Middelburg
Jan-Willem  is sinds 2010 betrokken bij de (her)oprichting van Pink Elephant in Nederland en sindsdien verantwoordelijk voor Pink Elephant Education, waarbij hij zich voornamelijk richt op kennisontwikkeling en innovatie van IT Best Practices. Jan-Willem studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (BSc) en Rotterdam School of Management (MSc).

Martine Joosten
Martine is sinds 2005 als consultant werkzaam bij Kepner-Tregoe (KT). Haar voornaamste werkgebied is het verbeteren van de samenwerking tussen de verschillende oplosgroepen binnen IT en Service organisaties. Dit doet zij merendeels door de mensen te trainen, faciliteren en coachen in de KT Clear Thinking methodieken. Martine is doctorandus Bestuurskunde en afgestudeerd in Leiden (1993).

Erik Foeken
Erik leidt de solution consulting organisatie bij ServiceNow in de Benelux. Erik heeft 20 jaar ervaring in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Voor ServiceNow werkte hij in verschillende functies bij leveranciers van ERP software ERP (Baan & SAP) en IT Management software (Mercury & Hewlett Packard).

Renate Groen
Renate is solution consultant bij ServiceNow. Ze is ITIL Service Manager v3 gecertificeerd en heeft rijke ervaring op het gebied van ITSM technologie. Renate heeft als ITSM project manager gewerkt bij  InfraVision (BMC partner). Daarvoor heeft ze als pre sales cosultant bij RightNow, BMC  en McAffee/Network Associates gewerkt.

Programma

17.30 uur             Ontvangst met een broodje en een drankje

18.00 uur             Opening en welkom door José Stijntjes, directeur itSMFnl

18.05 uur             ‘De belangrijkste besliscriteria en nieuwe trends bij een toolingselectie’
– door Jan-Willem Middelburg

18.30 uur             Op een interactieve manier ontdekken we hoe een tool het zelflerend vermogen kan verhogen en hoe de tool de rol van coach kan spelen na de implementatie
– door Martine Joosten, Erik Foeken en Renate Groen

19.00 uur             Koffiepauze

19.15 uur             Terugkoppeling en discussie

20.00 uur             Afsluiting met informele borrel

Locatie

Pink Elephant
Gooimeer 18
1411 DE Naarden

Aanmelding

U kunt zich voor het itSMF Café aanmelden via Coconut; u klikt op het Coconut-icoontje aan de linkerkant en de procedure wijst zich vanzelf. De toegang voor leden van itSMF zit inbegrepen in de contributie.

Niet-leden zijn ook van harte welkom en betalen € 35,= entree. U kunt contact met ons opnemen via info@itsmf.nl of T 070 89 15 447.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail