Uitnodiging: Kom naar de Service Manager Dag 2014

Service Manager Dag 2014

Op donderdag 24 april 2014 zal alweer de 13e editie van de Service Manager Dag plaatsvinden. De Service Manager Dag is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevend congres en dat willen wij graag zo houden. Wat dit eendaagse congres uniek maakt is dat het door en voor de Service Manager wordt georganiseerd, met een duidelijke focus op de positie en de inhoud van die rol binnen de (beheer)organisaties en relevante actuele ontwikkelingen en trends.

Verbinden

Verbinden van professionals. Dit is hoe succesvol servicemanagement werkt. Bouw een multidisciplinair team waar alle servicemanagement competenties en de business onderdeel vanuit maken. Denk aan klantondersteunende processen, maar zeker ook foutopsporende en ontwikkelcompetenties. Een waardeketen gericht op de klant is de basis voor succes. Veel raamwerken geven een basis voor deze manier van werken. Denk bijvoorbeeld aan Agile frameworks als Scrum waar de business via de Product Owner met de ontwikkelaars aan tafel staat (nee, niet zit!), Ook Lean, DevOps en Business-IT Fusion benadrukken een aanpak gebaseerd op directe samenwerking.

De principes waarbij niet alleen op de eigen functies wordt ingezoomd zijn ook uitstekend toepasbaar op de wereldwijde standaard voor IT-servicemanagement ITIL. Als bijvoorbeeld Continual Service Improvement wordt bedreven dan kan je het best een multidisciplinair team samenstellen en business gedreven prioriteren en in korte sprints verbeteringen realiseren. Een waterval-benadering is omslachtiger en levert vaak (te) laat resultaten.

Tijdens de Servicemanagerdag 2014 op 24 april gaan we samen verkennen hoe. Ook de gedragsmatige aspecten van samenwerken en verbinden zal centraal worden gesteld door sprekers en workshop facilitators.

Meer informatie over de sprekers en het programma is te lezen op: www.servicemanagerdag.nl

Uitnodiging Pink Elephant

Pink Elephant wil u graag uitnodigen om bij de Service Manager Dag 2014 aanwezig te zijn.

Wij hebben slechts een beperkt aantal kaarten tot onze beschikking, dus op = op.

Wilt u graag een kaart ontvangen, neem dan contact op via: opleidingen@pinkelephant.nl

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail