Service management professional

Deze trainingen ga ik doen:

checkmark Lean IT® Foundation:

U wilt uw IT-beheer of -ontwikkelorganisatie effectiever, efficiënter en sneller laten functioneren? Dan is Lean IT® geschikt voor u. Lean IT® richt zich specifiek op de toepassing van Lean binnen IT-processen. Na succesvolle toepassing in productie (Lean manufacturing) en dienstverlening (Lean services), maakt de toepassing van Lean in IT de laatste jaren een sterke ontwikkeling door. Hoe zorgt u ervoor dat er een efficiënt change management beleid wordt gevoerd? Op welke manier zorgt u er voor dat doorlooptijden bij het verhelpen van incidenten teruggedrongen worden? Organisaties zien steeds meer in dat zij voordeel kunnen behalen door Lean IT® toe te passen binnen de IT leverende afdelingen.

Deze opleiding met een doorlopende praktijkgerichte IT-casus biedt u basiskennis en -inzicht over Lean en de toepassing van Lean in een IT-omgeving. De opleiding bereidt u tevens voor op het APMG examen Lean IT® Foundation en de daarbij behorende certificering.

checkmark ITIL® Foundation:
ITIL® staat voor de Information Technology Infrastructure Library, en is in de jaren tachtig door Pink Elephant op de Nederlandse markt geïntroduceerd. De afgelopen dertig jaar heeft ITIL zich ontwikkeld tot de “Best Practice” op het gebied van Service Management. ITIL® biedt IT-professionals inzichten en handvatten om een stap voorwaarts te maken bij de levering of ondersteuning van IT-diensten

Ondertussen is in 2011 ITIL® versie 2011 gelanceerd; deze versie bevat alle elementen van versie 3, maar legt meer nadruk op de waarde van IT voor de business. Grotere aandacht gaat uit naar praktijkvoorbeelden en case studies, zodat niet alleen de theorie maar vooral de toepassing in het middelpunt van deze training staan. Tijdens deze training krijgt u les van een van onze gecertificeerde Service Management experts met meer dan 20 jaar ervaring in dit vakgebied.

Duur

5 dagen. De trainingsdagen duren van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Op welke kosten bespaar ik?

inschrijfgeld a 20,-
trainingskosten a 2000,-
studiemateriaal a 150,-
…en examenkosten a 280…
Met een totaal van 2.450,-

Nu dit alles samen voor maar 1.950,-
En je bespaart natuurlijk een hoop tijd…

Certificering

ITIL Foundation
Lean IT® Foundation

wanneer

3, 4, 5, 6 en 7 augustus

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?