PRINCE2® QuickScan

PRINCE2® QuickScan: Verbeter uw Project Organisatie

Streeft u naar een hogere klanttevredenheid, en het behalen van projectresultaten binnen tijd en budget? Wilt u starten met een Project Management verbeterprogramma of een PRINCE2® Implementatie?

Met de PRINCE2® QuickScan van Pink Elephant identificeert u snel tastbare verbeterpunten binnen uw bedrijfsvoering en verkrijgt u draagvlak voor verandering. Een onafhankelijke en objectieve blik op uw organisatie levert u een onderbouwd en gedragen inzicht in het verbeterpotentieel op. Dit geeft u waardevolle input voor een Project Management verbeterprogramma of PRINCE2® Implementatie.

Hoe werkt de PRINCE2® QuickScan?

Ons PRINCE2® QuickScan is een diepgaande beoordeling van de zeven processen perspectieven die onderdeel uitmaken van het PRINCE2® Maturity Model (P2MM®) van APMG: management control, benefits management, stakeholder management, risk management, finance management, resource management and organisational governance.

De voordelen van een Quick Scan

  • Bewustwording van de knelpunten in de processen bij deelnemers aan het onderzoek;
  • Doelstellingen zijn in kaart gebracht voor gewenst Project Management volwassenheid;
  • Nulmeting van de kwaliteit van de Project Management processen, die als startpunt voor verbeteringen gebruikt worden;
  • Inzicht in de kwantitatieve resultaten van het onderzoek;
  • Rapport met conclusies en aanbevelingen voor de korte en middellange termijn gebaseerd op uw situatie en de kennis en jarenlange ervaring van Pink Elephant consultants;
  • Input voor het opstellen van een gedetailleerde blauwdruk van de gewenste servicemodellen.

Waarom door Pink Elephant?

Mensen houden van nature niet van verandering. In de praktijk blijkt dat veel verandertrajecten mislukken. Dit kost organisaties enorm veel geld, al is dat niet altijd zichtbaar.

Pink Elephant heeft jarenlange ervaring met complexe implementatietrajecten, procesoptimalisatie en het realiseren van gedrags- en cultuurverandering bij grote en kleine organisaties in tal van branches. Met aantoonbaar resultaat. Investeer een uur in een waardevol gesprek met een van onze Project Management specialisten over wat een PRINCE2® QuickScan voor uw bedrijfsvoering kan opleveren.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?