Project Management Professional

Deze trainingen ga ik doen:

checkmark PRINCE2® Foundation:
PRINCE2® is een gestructureerde projectmethodiek die de professionalisering van projectmanagement vergroot. In de training PRINCE2® Foundation wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens PRINCE2®.
PRINCE2® Foundation levert een solide theoretische basis op. De methode is algemeen toepasbaar op alle typen projecten en is helder gestructureerd in een aantal nauwkeurig omschreven stappen.

checkmark PRINCE2® Practitioner:
PRINCE2® Practitioner is het vervolg op de training PRINCE2® Foundation, en biedt een verdieping van de behandelde stof van de Foundation training. De training gaat in op de vraag hoe het theoretische kader van PRINCE2® in de dagelijkse praktijk toe te passen is, en heeft daarom een meer praktijk-georienteerd karakter. Aan de hand van een aantal case-studies en opdrachten leert u projectmatig werken aan de hand van de PRINCE2® methodologie.

checkmark AgilePM foundation en practitioner:
Agile Project Management is een succesvolle en populaire methode voor het managen van een incrementele en iteratieve ontwikkeling van oplossingen. Requirements en functionaliteit worden in samenspraak met de klant in kleine snelle stapjes gedefinieerd en opgeleverd. Agile Projectmanagement kent projectfasen en projectrollen die hierbij slim op elkaar inspelen.

Agile Project Management is gebaseerd op DSDM® Atern en kan (optioneel) geïntegreerd te worden in een bredere PRINCE2® aanpak. Agile Project Managementis een flexibele methode voor ontwikkeling van oplossingen en daarmee ook (maar dus niet alleen) voor softwareontwikkeling.
AgilePM® is bij uitstek geschikt om te combineren met Scrum. Scrum kent niet het concept van een project en legt de focus op het werk dat door en binnen een team gedaan wordt. Agile PM wordt dan gebruikt om op het hogere project niveau in control te blijven. Dat is met name ook zinvol wanneer meerdere Scrum-teams binnen een project werken

Duur

9 dagen. De trainingsdagen duren van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Op welke kosten bespaar ik?

inschrijfgeld a 40,-
trainingskosten a 3250,-
studiemateriaal a 400,-
..en  examenkosten a 940….
met een totaal van 4.630,-

Nu dit alles samen voor maar 3500,-

En je bespaart natuurlijk een hoop tijd…

Certificering

AgilePM foundation
AgilePM practitioner
Prince2 foundation
Prince2 practitioner

wanneer

3 en 4 juni 2015
22, 23 en 24 juni 2015
6, 7, en 8 juli 2015

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?