Nieuw: PRINCE2® E-Learning Foundation en Practitioner

PRINCE2® E-learning: Foundation en Practitioner

Pink Elephant ziet in de Nederlandse IT markt een steeds verder groeiende vraag naar het aanbieden van PRINCE2® E-learning trainingen voor het behalen van ‘standaard’ certificeringen. Daarbij zeggen we ‘standaard’ met nadruk heel voorzichtig, want het behalen van alleen een certificaat is geen garantie dat die kennis zich ook op een goede manier doorvertaald in de dagelijkse praktijk. Het behalen van een certificaat is één, ‘Translating Knowledge into Results” is de volgende stap.

Waarom PRINCE2® E-Learning?

Toch kan het voor een aantal gevallen praktischer zijn om online een certificering te behalen. In aanvulling op onze klassikale trainingen introduceren wij in januari dan ook met trots de PRINCE2® Foundation E-learning en de PRINCE2® Practitioner E-learning. De online E-learning modules werken op basis van het ‘Self Paced Online (SPO)’ principe. Dat betekent dat u de gelegenheid hebt de online module in uw eigen tempo af te leggen op de momenten dat het u uitkomt. U bespaart reistijd, kosten en tijd door te kiezen voor een online module i.p.v. een reguliere klassikale training.

Met deze PRINCE2® E-learning trainingen biedt Pink Elephant gelijk de mogelijkheid om direct aansluitend aan de online training ook online het examen af te leggen. Mits u een goede internetverbinding, kunt u dus ook overal het examen afleggen:

Prince2 E-learning
De interface van de PRINCE2® Foundation E-learning
 
Prince2 E-learning Vragen
 
Vragen in de PRINCE2® Foundation E-learning module
 
Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail