Pink hoofdsponsor Landelijke Praktijkdag Functioneel Beheer

Pink Elephant hoofdsponsor LPD 2013

Pink Elephant is in 2013 hoofdsponsor van de Landelijke Praktijkdag Functioneel Beheer die dit jaar weer met veel energie wordt georganiseerd. De inmiddels al 9e editie van dit succesvolle congres vindt plaats op 10 december 2013 in de Meervaart te Amsterdam.  In tegenstelling tot vorig jaar is het congres dit keer kosteloos voor de deelnemers. Mocht deze uitnodiging ook interessant zijn voor een collega, kun je deze mail doorsturen. De kosten worden dit jaar gedragen door o.a. Rijksoverheid, Valori, Pink Elephant, Functioneelbeheerder.com, Logius, Exin en ad Matres.

Meld je svp zo snel mogelijk aan via het tabblad aanmelden op de website van de LPD 2013

Pink Elephant lanceert Leergang Business Information Management

De op de doelgroep van de LPD passende negendaagse praktijkgerichte leergang Professional Business Information Management van Pink Elephant biedt alle ingrediënten voor een verdere professionalisering van het vakgebied in de eigen organisatie. Tijdens de LPD2013 zal Pink Elephant een hands-on beleving geven van deze leergang, welke is ontwikkeld voor iedereen die werkzaam is als Functioneel Beheerder, Procesregisseur of Informatiemanager.

Pink Elephant heeft sinds 2011 als een van de marktpartijen besloten het e-CF als referentiekader te gebruiken voor de ontwikkeling en standaardisatie van alle opleidingen. De profielen, die opgesteld zijn door de werkgroep e-CF, vormden daarbij het uitgangspunt voor de ontwikkeling van opleiding. De HBO Leergang Professional Business Information Management is daarom gebaseerd op de profielbeschrijving van de “Business Information Manager” uit het e-CF. Ook zal Pink een van haar praktijkervaringen met Functioneel Beheer delen in een van de tracks in het programma.

Functioneel Beheerder van het Jaar!

Help mee in onze zoektocht naar de beste functioneel beheerder van 2013 en naar het beste aanstormende talent functioneel beheer van 2013. Nomineer een collega! Voor aanmeldingen ga naar: http://www.functioneelbeheerdervanhetjaar.nl/
Meer informatie

Wil je meer informatie over de Landelijke Praktijkdag Functioneel Beheer 2013, bekijk dan de website http://www.landelijkepraktijkdagfunctioneelbeheer.nl/

Vergeet niet je tijdig aan te melden, vol is vol!

Met vriendelijke groeten,

Team Pink Elephant

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail