Pink Elephant voor de tweede keer Beste Opleider van Nederland

Pink Elephant ontvangt Award voor Beste Opleider van Nederland

Vrijdag, 19 December. Pink Elephant Education heeft gisteravond de prijs voor Beste Opleider van Nederland in ontvangst mogen nemen in de categorie IT en Web. Daarmee is dit het tweede opeenvolgende jaar dat Pink Elephant deze prijs in ontvangst mag nemen.

“Het is de kroon op een fantastisch jaar en een bevestiging dat we met de juiste dingen bezig zijn,” aldus Jan-Willem Middelburg, directeur van Pink Elephant Education. “De Beste Opleider van Nederland is een onafhankelijke verkiezing, waarbij de uitslag bepaalt wordt op basis van klantbeoordelingen. We zijn daarom extra trots op de deze prijs.”

Pink Elephant Award

Over de Beste Opleider van Nederland verkiezing

De Beste Opleider van Nederland verkiezing is een initiatief van Springest, Klantenvertellen.nl en het NBC Congrescentrum en wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. De opleiders worden beoordeeld op basis van cijfers (1 – 10). Per categorie wint de hoogst beoordeelde opleider de titel ‘Beste Opleider van NL’ in zijn of haar categorie. De best beoordeelde opleiders in de categorieën ‘grote opleider’ en ‘kleine opleider’ winnen de titel van ‘Dé Beste Opleider van NL’

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail