Pink Elephant Open 2013 in Zuid Afrika

Op donderdag 31 oktober vond de allereerste Pink Elephant Open Zuid Afrika “Golf Day” in Johannesburg plaats. Een grote groep van klanten, partners, en leveranciers van Pink Elephant waren uitgenodigd om hieraan deel te nemen in het zogenaamde “Fourball” formaat: teams van 4 spelers strijden om 18 holes met de minste slagen te voltooien. De golf day was daarom bij uitstek een nuttig evenement om nieuwe connecties te maken en bestaande relaties te versterken.

De opkomst was uitstekend (slechts één afmelding) en ook Nobel was met Claims 2020 goed vertegenwoordigd op deze dag. Hole nummer 9, naast het clubhuis, was omringd met banners en bemand door leden van het Mendix team ter plaatse.

De dag werd, na de prijsuitreiking, afgesloten met een ware balkunstenaar die een half uur lang de meest onmogelijke slagen en golf trucs vertoonde, en een diner – natuurlijk vers van de “braai”.

Vandaag stroomden de positieve reacties binnen. De Pink Elephant Open 2013 kan daarom absoluut een succes worden genoemd. De eerste competitie voor volgend jaar wordt alvast gemaakt. Op naar de Pink Elephant Open in 2014!

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail