Pink Elephant nu ook in de Eredivisie

Pink Elephant nieuwe shirtsponsor Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft in Pink Elephant de nieuwe rugsponsor gevonden voor het komende seizoen 2014-2015. Go Ahead Eagles directeur Jelle Beuker: “Pink Elephant is net als Go Ahead Eagles een ambitieuze eredivisionist in zijn tak van sport. We zijn trots dat dit bedrijf ons prachtige shirt gaat sieren.”

Coert Tempelman en Marcel Vaneker, respectievelijk Chief commercial Officer en Manager Sales & Marketing zagen trots hoe de spelers Deniz Türüc en Bart Vriends bij de presentatie van het nieuwe tenue, de naam van Pink Elephant op de rug showden. Tempelman en Vaneker in koor: “Als Pink Elephant willen wij ook graag een speler in de Eredivisie zijn en associëren we ons graag met een winnaar. Dat is Go Ahead Eagles. Een club die net zoals wij een rijke historie heeft, anders is, ondeugender en dat alles met een zeer breed draagvlak. En wat ons ook bindt is dat club en ons bedrijf altijd een duidelijk doel voor ogen heeft.”

Pink Elephant bij Go Ahead

Het nieuwe thuistenue is volledig gebaseerd op het thuistenue van Go Ahead in de jaren ’30, toen de club de laatste twee landskampioenschappen vierde (in 1930 en 1933).

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail