Enterprise

Enterprise

Controle over uw IT en Processen

Als grote international speler heeft u te maken met een aantal verschillende uitdagingen. Zo bent u als Enterprise organisatie bijvoorbeeld in sterke mate afhankelijk van de structurele en conjuncturele ontwikkelingen op de internationale markten. Vooral in tijden van recessie is het moeilijk om afgewogen beslissingen te nemen. Hoe wapent ú zich tegen conjuncturele schommelingen en hoe blijft ú de concurrentie voor? Pink Elephant biedt uw organisatie effectieve ondersteuning en doeltreffende begeleiding.

 Enterprise oplossingen van Pink Elephant

Hoe groter de organisatie wordt, hoe moeilijker het wordt om effectief over grote afstanden met elkaar samen te werken. Door te standaardiseren en procesmatig te gaan werken kan uw organisatie de effectiviteit en productiviteit enorm verhogen. Daarnaast blijf het altijd een uitdaging om controle over uw IT omgeving te houden. Door externe kwaliteitscriteria te definiëren en te optimaliseren, kunt u uw IT oplossingen gaan inzetten om strategisch voordeel te behalen t.o.v. uw concurrenten.

Succesformules en Best Practices voor Enterprise

Shared Service Center Pink Elephant

ISO 20.000® certificering

De ISO 20.000® certificering geeft aan dat uw organisatie in controle is over het Service Management Systeem van uw organisatie. Het behalen van dit certificaat geeft aan dat uw IT dienstverlening naar klanten op kwalitatieve wijze plaats vindt en dat u constant uw organisatie aan het verbeteren bent.
De Service Overheid
green-it-pink-elephant
ecf overheid
Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?