Markten

Markten

Wij geloven in branchespecifieke benaderingen. Markten waar wij ervaring en kennis hebben, waar men ons kent. Dat betekent dat onze Best Practice oplossingen niet geschikt zijn voor iedereen, maar wel perfect voor onze doelgroepen. Niet breed en oppervlakkig, maar diep en herkenbaar.

Pink Elephant heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in een viertal aantal markten. Voor deze markten zijn templates ontworpen waardoor we nieuwe klanten snel op weg kunnen helpen in een vertrouwde omgeving.

Pink Elephant Government

Government

Als gevolg van de kredietcrisis, heeft de begroting een flinke deuk opgelopen. Om het begrotingstekort terug te dringen, zal de overheid oplopend tot 2015 18 miljard euro moeten bezuinigen. Zaak voor Rijksoverheid, Provincies en Gemeenten om de kosten te drukken en de kwaliteit te verbeteren. Pink Elephant ondersteunt en begeleidt uw organisatie door interne processen te verbeteren waardoor prestaties verhogen en kosten reduceren.

Pink Elephant Healthcare

Healthcare

In de zorgsector wordt u voortdurend uitgedaagd door de overheid en de zorgverzekeraars om kosten  te besparen en de kwaliteit te verbeteren. Daarnaast wordt de cliënt steeds kritischer in de zorgbehoefte. Hoe gaat ú om met deze veranderingen en hoe bent ú bijvoorbeeld van plan om de ligduur te verkorten? Pink Elephant ondersteunt en begeleidt graag uw zorginstelling om processen te verbeteren en kwaliteit te waarborgen.
Enterprise

Enterprise

Als grote international speler heeft u te maken met een aantal verschillende uitdagingen. Zo bent u als Enterprise organisatie bijvoorbeeld in sterke mate afhankelijk van de structurele en conjuncturele ontwikkelingen op de internationale markten. Vooral in tijden van recessie is het moeilijk om afgewogen beslissingen te nemen. Hoe wapent ú zich tegen conjuncturele schommelingen en hoe blijft ú de concurrentie voor? Pink Elephant biedt uw organisatie effectieve ondersteuning en doeltreffende begeleiding.

Pink Elephant Finance

Finance

Het fundament van de financiële sector is het vertrouwen dat de consument en het bedrijfsleven heeft in het bancaire systeem. Met de kredietcrisis nog vers in het geheugen, is het noodzakelijk uw organisatie onder controle te houden en afgewogen beslissingen te maken. Nog afgezien van de urgente noodzaak om de financiële huidhouding op orde te krijgen door kostenreducties, moeten bedrijven die deel uitmaken van de financiële sector in toenemende mate voldoen aan wet- en regelgeving.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?