Strategisch Training Partner

De motor van uw IT organisatie

Trainingen en cursussen vormen de onderhoudsbeurten van medewerkers die binnen IT-beheer werkzaam zijn. Meer dan in andere branches is onderhoud van kennis en vaardigheden noodzakelijk, gegeven de snelheid waarmee ontwikkelingen in de IT-wereld elkaar opvolgen. Niet voor niets besteden automatiseringsafdelingen gemiddeld 8 à 9 % van de bruto loonsom aan het opleiden van hun medewerkers.

Strategisch Training Partner

Omdat de ontwikkelingen binnen IT zo snel gaan, zoekt u een partner die met u meedenkt. Pink Elephant Education staat voor het uitgebreide aanbod van trainingen, opleidingen en workshops op het gebied van IT-beheer dat Pink Elephant aanbiedt. Een aanbod dat up-to-date blijft doordat Pink Elephant Education bij de curriculum-ontwikkeling direct put uit de actuele ervaringen van de andere Pink Elephant werkmaatschappijen. Succesvol IT-beheer staat of valt met het integraal managen van medewerkers, apparatuur, programmatuur en documentatie volgens de ITIL-aanpak.

Goed IT-beheer vergt dan ook expertise op het gebied van management, communicatie, procesmatig beheer (ITIL) en techniek. Ook de aansluiting van IT-beheer op de ontwikkeling van informatiesystemen en op de core business van organisaties is daarbij essentieel.

Ondersteuning

Pink Elephant ondersteunt met trainingen organisaties in het:

  • Realiseren van een gewenst startniveau van nieuwe IT-medewerkers;
  • Wegwerken van een specifiek expertisetekort van individuele medewerkers;
  • Bereiken van een gewenst functieniveau van groepen medewerkers via omscholing  of bijscholingsprogramma’s;
  • Op een hoger niveau doen functioneren van een afdeling of groep (vaak via een combinatie van opleiding met andere vormen van dienstverlening rond IT-beheer).
Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?