Innovatie Trainingen

Pink Elephant innoveert Trainingen

Bij Pink Elephant staat de combinatie tussen “People, Process and Technology” centraal. Bij Pink Elephant Education ligt de aandacht hierbij op de “People” kant. Innovatie trainingen zijn hierbij van het grootste belang. Technologie en processen kunnen immers nog zo goed ingericht zijn, uiteindelijk zal IT dienstverlening nog altijd door mensen moeten worden uitgevoerd.

Niet voor niets is de lijfspreuk van Pink Elephant “Knowledge Translated into Results.” Kennis heeft namelijk geen waarde, als je deze niet kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Natuurlijk moeten standaarden en examenspecificaties worden nageleefd om een examen succesvol te kunnen behalen. Maar dit neemt niet weg dat er ruimte is om op innovatieve wijze invulling te kunnen geven aan nieuwe manieren van leren.

Concreet geeft Pink Elephant hier op de volgende manieren invulling aan:

1. Memotrainer™

Iedere cursist heeft een eigen identiteit met verschillende leermethoden en leersnelheden. Aan de andere kant moet Pink Elephant voldoen aan de lesroosters en richtlijnen die voorgeschreven zijn voor Accredited Training Providers (ATPs). Met de MemoTrainer™ heeft Pink Elephant een innovatieve oplossing voor dit spanningsveld.

De MemoTrainer™ is een online trainingsmodule die de examenonderwerpen verdeelt in een aantal kennisdomeinen. Door de ‘slimme software’ die achter deze applicatie zit, worden vragen geselecteerd op basis van de kennisdomeinen waar de betreffende cursist juist weinig kennis van heeft. Weet een cursist dus meer over ‘Roze Olifanten’ dan over ‘Blauwe Olifanten,’ dan stelt de MemoTrainer™ een trainingspakket samen dat meer ingaat op ‘Blauwe Olifanten.’ De MemoTrainer™ is een aanvulling op onze klassikale trainingen, en zorgt op deze wijze voor een stuk individueel maatwerk in een certificerende (klassikale) training.

2. Virtual Class Rooms

Een van de allernieuwste innovaties op het gebied van leren zijn Virtual Classrooms. Virtual classrooms zijn ‘real-time’ trainingen waarbij de voordelen van e-learning (en dus geen teistijd), worden gecombineerd met de voordelen van klassikale trainingen (onderlinge interactie, het stellen van vragen en het maken van opdrachten). De Virtual Classrooms zijn compleet met virtual break-out rooms voor groepsopdrachten en de mogelijkheid voor het maken van online opdrachten.

Pink Elephant beschikt over een eigen platform voor deze trainingen. De aanbestedende dienst kan, in geval van selectie, hier ook gebruik van maken.

3. E-Learning oplossingen

Voor de volledigheid bieden wij ook diverse trainingen aan in online format, zodat cursisten in eigen tempo en locatie-onafhankelijk door de lesstof heen kunnen lopen. De meeste basistrainingen (Foundation trainingen), kunnen wij de aanbestedende dienst dan ook in een “Self-Paced-Online (SPO)” format aanbieden.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?