Beste Opleider 2013

Pink wint prijs voor Beste Opleider van Nederland

Vrijdag 20 december, Naarden. Pink Elephant is gisteren tijdens de uitreiking van de “Beste Opleider van Nederland” verkiezing uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie IT & Web voor kleine bedrijven. Van de vele inzendingen en evaluaties is Pink Elephant overall als beste uit de bus gekomen. Criteria die in de evaluatie meegenomen zijn zijn cursusmateriaal, niveau docenten, locatie en het niveau van dienstverlening.

Pink Elephant is trots om in de prijzen te vallen. Jan-Willem Middelburg, directeur bij Pink Elephant vertelt: “Sinds de heroprichting van Pink Elephant in Nederland hebben wij kwaliteit en innovatie als belangrijkste peilers onder ons bedrijf liggen. Ik ben ontzettend trots dat onze cursisten die kwaliteitsbeleving ook ervaren en ons deze publieksprijs gunnen. Het kwam heel onverwacht, maar is in december een mooie kroon op het jaar.”

De Beste Opleider verkiezing is een initiatief van Springest en Evalu. Springest is de grootste onafhankelijke opleidingsvergelijker van Nederland en Evalu een bedrijf dat een applicatie gebouwd heeft om de tevredenheid van cursisten te meten.

Over de Beste Opleider van Nederland verkiezing

Wie is de beste opleider van Nederland in 2013? Het Nederlandse publiek kan tot en met 15 november in 9 verschillende categorieën stemmen op zijn of haar favoriete opleider. Opleiders worden door middel van sterren beoordeeld op: inhoud, trainer en organisatie & contact. In elke categorie is er een prijs beschikbaar voor Beste Opleider van Nederland. De opleider met de beste relatieve beoordeling mag zich ‘Dé Beste Opleider van Nederland’ noemen.

Er zullen in totaal 20 awards worden uitgereikt: twee voor elke opleidingscategorie en de hoofdprijzen voor de grote en kleine opleider met de beste totale waardering. De winnaars ontvangen de titel “Beste Opleider van Nederland 2013” en kunnen een jaar lang het predicaat “Beste Opleider 2013” op Springest.nl gebruiken.

Beste Opleider
Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?