Werkwijze en aanpak

Hoe organiseert Pink een Incompany training?

Voor veel bedrijven maakt Pink Elephant IT trainingen op maat. Op deze manier kunnen specifieke thema’s belicht worden, of kan er extra aandacht aan bepaalde onderwerpen gegeven worden. In het kort gaat de aanpak van een maatwerk training als volgt in zijn werk:

  1. Inventariseren;
  2. Communiceren;
  3. Ontwikkelen;
  4. Uitvoeren;
  5. Evalueren.

Inventariseren

In deze fase wordt met de opdrachtgever besproken wat het doel van deze training. Vaak wordt een training uitgevoerd om een verandering te realiseren. Wat is de beoogde verandering? En hoe gaat de IT training er aan bijdragen deze verandering te realiseren. Om een goed beeld te krijgen van de doelstellingen, neemt Pink Elephant als standaard aanpak altijd een intake af.

Communiceren

Het is van belang tijdig met de cursisten te communiceren, zodat zij zich optimaal kunnen voorbereiden op een cursus. Vaak nodigt Pink Elephant daarom vroegtijdig de deelnemers uit, en stuurt het benodigde studiemateriaal alvast per post op.

Ontwikkelen

Op basis van de intake (inventarisatie) wordt het cursusmateriaal aangepast naar de wensen van de klant, of wordt geheel nieuw cursusmateriaal ontwikkeld.

Uitvoeren

In deze fase van de aanpak vindt de daadwerkelijke uitvoering van de training plaats. Pink Elephant werkt alleen met gecertificeerde en geaccrediteerde docenten met minimaal 15 ervaring in IT trainingen. We hechten er groot belang aan om de theorie van ‘best practices’ te kunnen doorvertalen in de dagelijkse praktijk.

Evalueren

Alle uitvoeringen worden schriftelijk geëvalueerd. Zo is het mogelijk om gedurende het project leerproducten bij te stellen om een hoger rendement te behalen.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?