Maatwerk

Persoonlijk advies voor een opleiding op maat

Naast onze trainingen in het ‘open rooster’ verzorgt Pink Elephant IT trainingen op locatie bij klanten. Dit worden ook wel maatwerk trainingen genoemd. Maatwerk trainingen (of incompany trainingen) hebben een aantal voordelen:

Cursusinhoud op maat

De inhoud van maatwerk trainingen kan geheel op de wensen en kennisbehoefte van de klant worden afgestemd. In de intake, die voorafgaand aan de training gehouden wordt, worden de de leerdoelstellingen met de opdrachtgever besproken. Zo kan extra aandacht besteed worden aan bepaalde onderwerpen of thema’s die specifiek voor de klant van belang zijn.

Milieuvriendelijk

Het organiseren van maatwerk trainingen is beter voor het milieu. Op deze manier hoeft alleen de Pink Elephant docent naar de locatie van de klant te reizen, in plaats van meerdere deelnemers naar de de locatie van Pink Elephant. In ons MVO beleid hebben we bepaald er naar te streven zo min mogelijk kilometers te maken. Het organiseren van maatwerk trainingen draagt hier aan bij.

Kostenbesparing

De praktijk leert dat het (in termen van kosten) vaak verstandiger is een incompany training te organiseren vanaf zes of meer deelnemers. Pink Elephant hanteert daarom een prijsmodel waarbij een basisprijs voor zes deelnemers gerekend wordt en een dekking voor additionele deelnemers.  Naarmate de groepsgrootte stijgt, worden de individuele kosten per deelnemer dus lager.

Belastingvoordeel

Pink Elephant heeft een grote klantenkring bij (semi) overheidsinstellingen. Deze instellingen kunnen vaak geen BTW afdragen. Pink Elephant heeft daarom een CRKBO accreditatie voor het leveren van trainingen tegen een BTW 0% tarief. Deze accreditatie geldt ook voor incompany trainingen.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?