Laatste trainingsplekken beschikbaar in december!

Nog 4 trainingen waar je aan mee kunt doen in december!

De laatste maand van het jaar is aangebroken. Tijd om nog even hard aan de slag te gaan voordat het kerstdiner op tafel staat. Zijn alle kpi’s behaald? Heb je zelf al je doelen behaald of zijn er nog zaken waar je deze maand extra aandacht aan moet geven. Hoe het er ook voor staat, nu kan alles nog. Zo ook deze 4 trainingen waar nog plekken beschikbaar zijn:

BISL® Foundation op 8, 9 december in Naarden. Interesse? Schrijf je nu in!

BISL®? De BISL® Foundation workshop is een training van twee dagen die je voorbereidt op het BISL® Foundation examen van APMG. De workshop bestaat uit een mix van theorie, praktische oefeningen en praktijkvoorbeelden. Er is veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen, waarbij steeds wordt teruggegaan naar de theorie. Je ontvangt handouts, oefeningen en artikelen plus een oefenexamen.

Synergy Enterprise Key User 8 t/m 11 december in Den Bosch.

Deze training is bedoeld voor de beheerders van de Synergy Enterprise omgeving binnen een organisatie. Denk hierbij aan de proceseigenaren, key-users en functioneel applicatiebeheerders. Je doorloopt de inrichting en het gebruik van de meestgebruikte modules binnen Synergy Enterprise.

ITIL® Service Operation 9 t/m 11 december in Naarden. Klik hier om je in te schrijven.

Deze driedaagse cursus verschaft je de kennis die je nodig hebt om een bijdrage te kunnen leveren aan een optimale levering van IT diensten, zodat deze diensten daadwerkelijk hun waarde aan de ‘business’ kunnen leveren. Alle facetten van de Service Operation fase, inclusief alle betrokken processen en functies, zoals die beschreven staan in het ITIL® Service Operation boek, komen tijdens deze cursus aan de orde.

ITIL® Managing Across the Lifecycle 15, 16, 17, 22 en 23 december in Naarden. Hierna is het echt vakantie. Deze training altijd al willen doen? Schrijf je dan nu in!

De training ITIL Managing Across the Lifecycle is de afsluitende training van het ITIL framework en is toegespitst op ervaren IT Service Management Professionals. Tijdens deze training komen alle Service Management processen samen en wordt met name ingegaan op de interactie tussen de verschillende organisatieonderdelen van het Service Management domein.

Zijn deze trainingen niets voor jou, maar ben je benieuwd wat voor trainingen er nog meer zijn? Kijk dan hier naar het complete aanbod.

Succes met deze laatste decembermaand!

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail