ITSM QuickScan

ITSM QuickScan: Verbeter uw ITSM Processen

Streeft u naar een hogere klanttevredenheid, een betere dienstverlening en lagere operationele kosten? Wilt u starten met een ITSM verbeterprogramma of een ITSM Implementatie?

Met de ITSM QuickScan van Pink Elephant identificeert u snel tastbare verbeterpunten binnen uw bedrijfsvoering en verkrijgt u draagvlak voor verandering. Een onafhankelijke en objectieve blik op uw organisatie levert u een onderbouwd en gedragen inzicht in het verbeterpotentieel op. Dit geeft u waardevolle input voor een ITSM verbeterprogramma of ITSM Implementeatio

Hoe werkt de Pink Elephant QuickScan?

We werken met een gestructureerde aanpak waarin we samen vaststellen welke punten in uw werkprocessen kunnen worden verbeterd en wat dit op gaat leveren.

Met de uitkomst ervan kunnen we exact bepalen welke vervolgstappen er moeten worden gezet, hoe we deze samen met uw medewerkers kunnen implementeren en tot welke verbeteringen dit precies gaat leiden.

De voordelen van een Quick Scan

  • Bewustwording van de knelpunten in de processen bij deelnemers aan het onderzoek;
  • Doelstellingen zijn in kaart gebracht voor gewenst ITSM volwassenheid;
  • Nulmeting van de kwaliteit van de ITSM processen, die als startpunt voor verbeteringen gebruikt worden;
  • On-line inzicht in de kwantitatieve resultaten van het onderzoek;
  • Rapport met conclusies en aanbevelingen voor de korte en middellange termijn gebaseerd op uw situatie en de kennis en jarenlange ervaring van Pink Elephant consultants;
  • Input voor het opstellen van een gedetailleerde blauwdruk van de gewenste servicemodellen.

Waarom door Pink Elephant?

Mensen houden van nature niet van verandering. In de praktijk blijkt dat veel verandertrajecten mislukken. Dit kost organisaties enorm veel geld, al is dat niet altijd zichtbaar.

Pink Elephant heeft een jarenlange ervaring met complexe implementatietrajecten, procesoptimalisatie en het realiseren van gedrags- en cultuurverandering bij  grote en kleine organisaties in tal van branches. Met aantoonbaar resultaat. Investeer een uur in een waardevol gesprek met een van onze ITSM specialisten over wat een QuickScan voor uw bedrijfsvoering kan opleveren.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • Om u nog beter te kunnen helpen met het succesvol maken van projecten en uw organisatie te transformeren heeft Pink Elephant Education haar trainingsaanbod uitgebreid. Door de nieuwste ontwikkelingen zoals
  • Referenties
Scroll