ITIL® Training

Op 30 mei 2011 is de laatste versie van de Information Technology Infrastructure Library (ITIL®) gelanceerd, ITIL®  2011. Deze revisie bevat nieuwe concepten en processen voor het zo effectief mogelijk managen van IT organisaties. Daarnaast wordt een geheel nieuwe benadering geintroduceerd: de Service Levenscyclus. Dit concept beoogt IT op lijn te krijgen met business demands. In een wereld waarin de eisen aan kwaliteit en service steeds sneller groeien, wordt ITIL®  2011 dan ook als onmisbare ‘best practice’ gezien voor IT Service Management.

ITIL-certificering

ITIL Training

Pink Elephant was in de jaren tachtig een van de eerste die het concept ITIL in Nederland introduceerde, en met succes. Inmiddels wordt ITIL®  in bijna alle Fortune 500 bedrijven gezien als ‘de’ standaard, en heeft dit concept zich mondiaal verspreid. Onze expertise op dit gebied is zeer omvattend: kantoren over de hele wereld zorgen voor het continu updaten van al het cursusmateriaal aan de laatste ontwikkelingen binnen de IT industrie. Alhoewel het concept ondertussen door velen is overgenomen geldt nog steeds: ITIL®  volg je bij Pink!

ITIL Foundation

Het ITIL Foundation certificaat is voor iedereen die de basisbeginselen van Service Management volgens best practices wil leren. Pink Elephant biedt zowel een klassikale als online ITIL®  Training variant aan:

ITIL Capability Modules

De ITIL capability modules zijn rolgerichte verdiepingsmodules die ieder voor 4 credits bijdragen in het ITIL®  certificeringsysteem. Deze trainingen zijn specifiek bedoelt voor mensen die meerder processen moeten beheren, en heeft een bredere opzet dan de lifecycle modules. Pink Elephant biedt alle lifecycle modules aan:

ITIL Lifecycle Modules

De ITIL lifecycle modules zijn ieder gebaseerd op een van de vijf ITIL®  boeken. In deze trainingen wordt diepgaand ingegaan op de verschillende aspecten van de gehele lifecycle van een IT product. Deze trainingen dragen voor 3 credits bij aan het ITIL®  certificeringssysteem. Pink Elephant biedt alle vijf lifecycle modules van ITIL®  Training aan:

ITIL Expert Module

De ITIL Expert module kan gevolgd worden wanneer u minimaal 17 credits in het ITIL certificeringssysteem heeft opgebouwd. Tijdens deze finale ITIL®  training krijgt u inzicht in de samenhang tussen alle processen:

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?