Is de Pink Summerschool iets voor jou?

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is voor de Pink Elephant Summerschool! Ieder jaar zet Pink Elephant een programma op voor IT Professionals die het meest uit hun zomer willen halen met aantrekkelijke pakketkortingen.

De volgende drie kun jij volgen:

Cloud Specialist
Het Summerschool Cloud Specialist programma is opgezet voor alle deelnemers die zich specialistisch willen verdiepen in Cloud Technologie en die willen weten hoe Cloud omgevingen worden opgebouwd. Tijdens dit programma gaat u door een verkort programma waarbij u in zes dagen zowel de certificering ‘Cloud Technology Professional’ als ‘Certified Cloud Architect’ behaald.

Welke training ga je doen?
Cloud Technology Professional
Certified Cloud Architect

Wanneer?
24, 25 en 26 juni 2015
15, 16 en 17 juli 2015

Project Management Professional
Het Summerschool Project Management Professional programma is opgezet om Project Managers met 5 tot 10 jaar ervaring een versnelling in hun carrière te geven. In dit programma behaalt u in 8 werkdagen vier verschillende internationale certificeringen.

Welke training ga je doen?
PRINCE2® Foundation
PRINCE2® Practitioner
AgilePM® Foundation
AgilePM® Practitioner

Wanneer?
3 en 4 juni 2015
22, 23 en 24 juni 2015
6, 7, en 8 juli 2015

Service Management
Het Summerschool Service Management programma is opgezet voor alle deelnemers die zich inhoudelijk willen verdiepen in het vakgebied Service Management. Tijdens dit programma gaat u door een verkort programma waarbij u in een week 2 verschillende certificeringen behaald.

Welke training ga je doen?
ITIL® Foundation
Lean IT® Foundation

Wanneer?
3, 4, 5, 6 en 7 augustus

Wil jij gebruik maken van de Summerschool actie? Schrijf je dan hier in voor 1 van deze tracks!

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail