Nieuw: de Informatiebeveiliging Training Special

Informatiebeveiliging Professional in vier dagen

Door globalisering van netwerken en data-uitwisseling is informatie een prooi voor fraudeurs en hackers. Veel medewerkers en managers zijn zich niet bewust van de bedreigingen en risico’s. Eén kleine, menselijke fout kan enorme gevolgen hebben voor een onderneming.

De risico’s van verlies aan informatie, diefstal en misbruik zijn groot. Maar de maatregelen om informatiebeveiliging te bevorderen staan mensen in de weg bij het doen van hun werk. “Waarom moet ik een wachtwoord gebruiken om te kunnen printen? Waarom moet ik mijn computer uitzetten als ik mijn werkplek verlaat?” Door de kennis over de risico’s te vergroten, groeit het gevoel van verantwoordelijkheid. Het EXIN-examenprogramma Information Security vergroot die kennis en certificeert op drie niveaus: Foundation, Professional en Expert. De drie niveaus zijn gebaseerd op de standaard richtlijnen van ISO 27002®. In deze ISO-norm staan de minimum eisen voor informatiebeveiliging.

ISO 27002® Certificeringen

Het Foundation niveau is voor iedere medewerker die met vertrouwelijke informatie omgaat. Bewustzijn van de kwetsbaarheid van informatie, bedreigingen, risico’s en de noodzaak van maatregelen staan centraal. Men leert praktische vaardigheden om informatiebeveiliging te bevorderen. ISO 27002® Foundation is ook de eerste stap voor beginnende professionals in informatiebeveiliging

Het Professional niveau leidt op voor managementrollen als Information Security Manager/Officer, lijnmanager, projectmanager en teamleider. Deze managers zijn niet zelf verantwoordelijk, maar draaien wel mee in (delen van) het managementsysteem van informatiebeveiliging. Of zij geven leiding aan mensen die dagelijks te maken hebben met informatieveiligheid.

ISO 27002® Professional in vier dagen

Pink Elephant lanceert een speciaal training programma, waarbij het nu mogelijk is om beiden certificeringen in vier dagen te behalen. Doel van deze Informatiebeveiliging training is dan ook om de theoretische begrippen van de Code voor Informatiebeveiliging (Foundation niveau) snel op een praktische manier toe te passen in managementsystemen en informatiebeveiligingsbeleid. Daarnaast ontvangt u op deze special een korting van 20% t.o.v. het reguliere programma.

Overzicht

Data: 17 t/m 20 juni 2013
Locatie: Naarden
Investering: € 2090 Nu: € 1672,-
Inschrijving: Inschrijven via deze pagina
Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail