Help Pink Elephant aan de Beste Opleider van Nederland Award

Pink genomineerd voor Beste Opleider

Dit jaar wordt voor het eerst de Beste Opleider van Nederland Verkiezing gehouden. Pink Elephant is genomineerd in de categorie ‘IT en Web’ voor deze Award – en die willen we natuurlijk graag binnenhalen. Graag vragen we daarom jullie hulp om Pink Elephant aan deze Award te winnen!

Wat is de Beste Opleider van Nederland Verkiezing?

Wie is de beste opleider van Nederland in 2013? Het Nederlandse publiek kan tot en met 31 oktober in 9 verschillende categorieën stemmen op zijn of haar favoriete opleider. Opleiders worden door middel van sterren beoordeeld op: inhoud, trainer en organisatie & contact. In elke categorie is er een prijs beschikbaar voor Beste Opleider van Nederland. De opleider met de beste relatieve beoordeling mag zich ‘Dé Beste Opleider van Nederland’ noemen.

Er zullen in totaal 20 awards worden uitgereikt: twee voor elke opleidingscategorie en de hoofdprijzen voor de grote en kleine opleider met de beste totale waardering.

De winnaars ontvangen de titel “Beste Opleider van Nederland 2013” en kunnen een jaar lang het predicaat “Beste Opleider 2013” op Springest.nl gebruiken. De hoofdprijswinnaars winnen daarnaast een Evalu Onbeperkt jaarabonnement en een €1000,- banner budget op Springest.nl.

Stem op Pinkelephant als Beste Opleider van Nederland

Help Pink Elephant aan de Beste Opleider van Nederland Award!

Pink Elephant wordt beoordeeld op basis van sterren (1 – 10) in de categorie ‘Web en ICT’. Per categorie wint de hoogst beoordeelde opleider de titel ‘Beste Opleider van NL’ in zijn of haar categorie. De best beoordeelde opleiders in de categorieën ‘grote opleider’ en ‘kleine opleider’ winnen de titel van ‘Dé Beste Opleider van NL’.

Stemmen is mogelijk via deze link

Namens het hele Pink Elephant Team, alvast bedankt!

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail