Gelukkig nieuw ‘education’ jaar 2015

Meer ‘education’ in 2015!

Daar zijn we!  Het nieuwe jaar. Iets moois om op terug te kijken en een mooie roze toekomst voor ons. Hoe ga jij dit jaar zakelijk aanpakken? Ga je verder in het tempo waar je in zat of ga je dit jaar anders aanpakken. Ik stem voor het laatste en dan met name qua opleidingen. Dit jaar kan jouw jaar zijn waarin je je certificaat voor ITIL®, Prince2®, ASL®, BiSL®, COBIT® of AgilePM® gaat halen. Hier vind je al onze opleidingen.

Om nog sneller je training te vinden heb ik hier de komende trainingen voor je op een rijtje gezet:

AgilePM Foundation op 19 en 20 januari 2015 te Naarden. Schrijf je nu in!
Agile Project Management is een succesvolle en populaire methode voor het managen van een incrementele en iteratieve ontwikkeling van oplossingen. Requirements en functionaliteit worden in samenspraak met de klant in kleine snelle stapjes gedefinieerd en opgeleverd. Agile Projectmanagement kent projectfasen en projectrollen die hierbij slim op elkaar inspelen.

BISL® Foundation 21 en 22 januari 2015 te Naarden. Schrijf je nu in!
De BISL® Foundation workshop is een training van twee dagen die je voorbereidt op het BISL® Foundation examen van APMG. De workshop bestaat uit een mix van theorie, praktische oefeningen en praktijkvoorbeelden. Er is veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen, waarbij steeds wordt teruggegaan naar de theorie. Je ontvangt hand-outs, oefeningen en artikelen plus een oefenexamen.

COBIT® 5.0 2 t/m 4 januari 2015 te Naarden. Schrijf je hier in!
De training COBIT® 5.0 Foundation biedt zowel de business managers als de ICT-manager een podium om samen op trekken. Het voorziet manager, auditor en gebruikers van een set algemeen geaccepteerde meetinstrumenten, indicatoren, processen en best practices die hen kunnen helpen bij het maximaliseren van de voordelen die informatietechnologie met zich meebrengt door middel van het implementeren van een geschikte mate van IT Governance en control binnen een organisatie.

Succes met het starten van het nieuwe jaar en hopelijk zie ik je een keer bij een van onze trainingen!

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail