Enabling organizational change

Enabling organizational change

Hoe kunnen wij adoptie van nieuwe technologien en manieren van werken bewerkstelligen? Deze vraag stellen klanten ons dagelijks. Naast advies- en opleidingstrajecten gebaseerd op IT Management standaarden en best practices als ITIL en Prince2 hebben wij trainingen ontwikkeld die medewerkers begeleiden bij het benutten van Office 365 en andere Cloud technologie. IT gaat immers pas werken als uw medewerkers er ook echt gebruik van maken!

Ook begeleiden wij organisaties bij het invoeren van nieuwe werkwijzen als Agile en DevOps. Dat doen we onder andere aan de hand van business simulaties, waarin medewerkers zelf kunnen ervaren hoe een nieuwe werkwijze in de praktijk gaat werken.

Nieuw is onze e-learning module voor Prince2, waarmee cursisten in hun eigen tempo kunnen werken aan hun ontwikkeling.

Door theorie en praktijk te combineren en het dienstenaanbod voortdurend te vernieuwen willen wij graag bijdragen aan uw organizational change! Bekijk hier ons actuele trainingsoverzicht.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?