De Beste Opleider van het Jaar 2015 IT&Web

Op 10 december is het spannende moment daar: zal Pink Elephant voor de 3e keer op rij ‘Beste Opleider van 2015” worden in de categorie IT&Web met IT opleidingen?

Pink Academy is het onderdeel van Pink Elephant dat zich toespitst op IT opleidingen en business consultancy. De Pink Academy legt zich toe op het verbeteren van IT organisaties en hun medewerkers aan de hand van ‘IT Best Practices’.

De nadruk bij Pink Academy ligt hierbij op de combinatie tussen ‘People, Proces en Technology’. Voor het goed functioneren van IT organisaties moeten deze drie pijlers efficiënt op elkaar afgestemd zijn. Techniek en processen kunnen immers nog zo goed ingericht zijn, uiteindelijk moeten mensen ermee werken. Pink Elephant IT opleidingen is gespecialiseerd in trainingen over Servicemanagement, Projectmanagement, IT Architecture en IT Governance.

Het afgelopen jaar hebben ongeveer 1800 mensen deelgenomen aan de verschillende trainingen. Een mooi aantal waar wij trots op zijn. Wij doen er alles aan om onze trainingen zo aan te bieden dat de deelnemers het beste uit zichzelf kunnen halen.

beste opleider IT van Nederland

Stem voor de IT opleidingen van Pink Elephant

Hebt u ook deelgenomen aan een training? Laat dan nu weten wat u ervan vond en help ons deze mooie prijs in de wacht te slepen. U kunt uw stem hier uitbrengen! 

Wilt u helemaal up-to-date zijn? Bekijk dan hier ons trainingsaanbod en spijker je kennis bij!

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail