Workshop Visual Management

In één oogopslag zien wat het dagelijks werk of het project inhoudt of hoe het met de voortgang staat?  In deze workshop van Pink Elephant Education leren teams onder leiding van een ervaren trainer effectiever communiceren met behulp van visuele middelen. Beelden en symbolen zijn vaak een stuk sneller te herkennen en makkelijker voor iedereen te gebruiken dan woorden. Ook helpt visual management bij het blootleggen van afwijkingen aan standaarden, om daarmee snel de nodige aanpassingen te maken.

 Samen in beeld brengen

In de workshop leren teams dezelfde visuele taal ‘spreken’ zodat iedereen hetzelfde inzicht heeft en overzicht houdt over het werk en de projecten. Op borden brengt het team concreet in beeld waar iedereen mee bezig is, welke doelen al bereikt zijn en wat het resultaat is. Door informatie zo helder en compleet mogelijk op een toegankelijke plek zichtbaar te maken, zien teams dat zij aan dezelfde doelen werken, houden zij grip op het geheel en blijft iedereen nauw betrokken.

 

Generieke informatie cursus

Vaak zijn er twee of meer mensen binnen een organisatie die getraind willen worden. Wij hebben bij deze workshop gemerkt dat bedrijven vaak de voorkeur hebben om deze in-house te organiseren. Daar werken we graag aan mee en maken u op verzoek een aanbieding op maat. Daarbij kan ook de inhoud naar wens aangepast worden.

Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs voor meer informatie.

Kosten

Trainingskosten: € op aanvraag,-
Studiemateriaal: € op aanvraag,-

Additionele kosten

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW. Voor BTW vrijgestelde instanties hebben wij de mogelijkheid te factureren tegen een BTW 0% tarief.

Mocht u interesse hebben om te overnachten, dan hebben wij een speciaal hotel arrangement. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Opleidingsdata en locaties

Selecteer maand

Selecteer locatie

  • Startdatum Variant Dag Locatie Pricing Inschrijven Planning
Sorry, no plans available.