Workshop  Value Stream Mapping

Optimale procesresultaten boeken? Zorg dat u zeker weet waar de waarde én de `waste’ in verschillende processen binnen uw organisatie zit. In deze workshop van Pink Elephant Education leren teams hoe zij daarvoor Value Stream Mapping doeltreffend inzetten. Vanuit de Lean-gedachte leert een ervaren trainer hoe teams hun processen hiermee visueel maken. Zo kunnen zij zelf daarna de toegevoegde waarde van elk onderdeel van een proces makkelijk analyseren en verbeteren.

Breng het in beeld

Uitgangspunt van Lean is dat elk onderdeel van een proces waarde moet hebben. Door het hele proces visueel te maken ontstaat inzicht of dat daadwerkelijk zo is: wat is de reikwijdte van het proces, wat zijn de belanghebbenden, wat is ervoor nodig en levert het dan inderdaad de waarde op die we als team en als opdrachtgever voor ogen hebben?

Logische stappen

Value Stream Mapping laat zien of de juiste stappen in een logische volgorde worden gezet, en of ze er daadwerkelijk toe doen. Teams leren het verschil zien tussen het formele proces en de daadwerkelijke praktijk. Weten waar de echte waarde zit, en dat visueel maken, leidt tot snellere en betere resultaten. Met dat inzicht kan een team de juiste discussie voeren op basis van feiten en daarmee de nodige verbeteringen in een proces aanbrengen.

 

Generieke informatie cursus

Vaak zijn er twee of meer mensen binnen een organisatie die getraind willen worden. Wij hebben bij deze workshop gemerkt dat bedrijven vaak de voorkeur hebben om deze in-house te organiseren. Daar werken we graag aan mee en maken u op verzoek een aanbieding op maat. Daarbij kan ook de inhoud naar wens aangepast worden.

Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs voor meer informatie.

Kosten

Trainingskosten: € op aanvraag,-
Studiemateriaal: € op aanvraag,-

Additionele kosten

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW. Voor BTW vrijgestelde instanties hebben wij de mogelijkheid te factureren tegen een BTW 0% tarief.

Mocht u interesse hebben om te overnachten, dan hebben wij een speciaal hotel arrangement. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Opleidingsdata en locaties

Selecteer maand

Selecteer locatie

  • Startdatum Variant Dag Locatie Pricing Inschrijven Planning
Sorry, no plans available.