Workshop Timeboxing en Moscowing

Projecten op tijd afleveren en tegelijkertijd de juiste prioriteiten stellen? In deze workshop reiken ervaren trainers van Pink Elephant Education op basis van Agile-technieken uitstekend bruikbare tools en vaardigheden aan waarmee teams zorgen voor goede afspraken over wat er op welk moment door wie wordt gedaan. De workshop behandelt de volgende twee technieken:

  1. Timeboxing: verwachtingen managen
    Timeboxing gaat uit van het maken van strakke afspraken binnen het team en met de opdrachtgever over wat er minimaal wordt opgeleverd op een bepaald moment. In de workshop leert het team realistische aflevermomenten bepalen. Daarmee ontstaat ook ruimte voor onverwachte uitdagingen in het proces en is het voor alle betrokken duidelijk wat de verwachtingen mogen zijn.
  2. MoSCoW: prioriteiten stellen
    Om ervoor te zorgen dat tijdsdruk hand in hand gaat met topkwaliteit leren teams hoe ze sámen met hun opdrachtgever bepalen wat belangrijk is, volgens MoSCoW-methode: must have, should have, could have en won’t have. Teams raken zo beter op elkaar ingespeeld en werken met dezelfde prioriteiten. Na de workshop passen teams de kennis die zij hebben van Agile-technieken nog beter toe, met meerwaarde voor henzelf en de opdrachtgever.

 

Generieke informatie cursus

Vaak zijn er twee of meer mensen binnen een organisatie die getraind willen worden. Wij hebben bij deze workshop gemerkt dat bedrijven vaak de voorkeur hebben om deze in-house te organiseren. Daar werken we graag aan mee en maken u op verzoek een aanbieding op maat. Daarbij kan ook de inhoud naar wens aangepast worden.

Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs voor meer informatie.

Kosten

Trainingskosten: € op aanvraag,-
Studiemateriaal: € op aanvraag,-

Additionele kosten

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW. Voor BTW vrijgestelde instanties hebben wij de mogelijkheid te factureren tegen een BTW 0% tarief.

Mocht u interesse hebben om te overnachten, dan hebben wij een speciaal hotel arrangement. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Opleidingsdata en locaties

Selecteer maand

Selecteer locatie

  • Startdatum Variant Dag Locatie Pricing Inschrijven Planning
Sorry, no plans available.