Governance & Security
Doelgroep

De training is bedoeld om inzicht te geven in de elementaire processen van Governance & Security, en is daarom met name geschikt voor:

Systeembeheerders en consultants die verantwoordelijk zijn voor de implementatie
configuratie en het beheer van een VMware vSphere 6 infrastructuur gebaseerd op VMware ESXi 6 en VMware vCenter 6.

Certificering

VMware Certified Professional - Data Center Virtualization (VCP-DCV)

Voorkennis

Indien u deze training succesvol wilt volgen dient u te beschikken over de volgende kennis: • Basiskennis van netwerken • Ervaring met Windows Server of Linux besturingssystemen • Kennis van de begrippen opgenomen in de VMware Data Center Virtualization Fundamentals cursus voor VCA-certificering DCV is een pre.

Duur

5 dagen. De trainingsdagen duren van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Generieke informatie cursus

Deze 5 daagse hands-on training gaat in op de installatie, configuratie en het beheer van VMware vSphere 6. VMware vSphere 6 bestaat uit VMware ESXi 6 en VMware vCenter Server 6. Deze training zorgt ervoor dat u een gedegen kennis hebt om een vSphere infrastrucutre te beheren. Tevens bereidt deze training u voor op het VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization examen (examencode: 2V0-621).

De “Install, Configure, Manage” training is een uitstekende basis voor de diverse geavanceerde trainingen op het gebied van VMware vSphere 6.

Kosten

Trainingskosten: € 3195,-

Additionele kosten

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW. Voor BTW vrijgestelde instanties hebben wij de mogelijkheid te factureren tegen een BTW 0% tarief.

Mocht u interesse hebben om te overnachten, dan hebben wij een speciaal hotel arrangement. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Opleidingsdata en locaties

Selecteer maand

Selecteer locatie

  • Startdatum Variant Dag Locatie Pricing Inschrijven Planning