De Training

De training TOGAF 9.1 Certified biedt u alle kennis en het inzicht, die nodig zijn om TOGAF 9.1 effectief te gebruiken in uw werk en om het TOGAF 9.1 Foundation certificaat (level 1) en het TOGAF 9.1 Practitioner Certificaat (level 2) te behalen. Tijdens de lessen worden voorbeelden en best practices gehanteerd, gebaseerd op jarenlange ervaring in het toepassen van en opleiden in Enterprise Architectuur, TOGAF en ArchiMate bij vooraanstaande organisaties. De training is erkend door ‘The Open Group’. The Open Group is een onafhankelijk consortium van IT-bedrijven, dat zich richt op het toegankelijk maken, ontwikkelen en beheren van open IT standaarden.

Doelgroep

De training TOGAF® is bedoeld om inzicht te geven in de elementaire processen van , en is daarom met name geschikt voor:

IT-
informatie-
applicatie-
software- en infrastructuurarchitecten
senior ontwerpers
IT-managers
hoofd systeemontwikkeling
senior systeemontwikkelaars
kwaliteitsmedewerkers
business managers en -consultants
programma- en portfoliomanagers
projectleiders
informatiemanagers.

Voorkennis

Voor de training TOGAF 9.1 Certified is geen specifieke voorkennis vereist. Kennis van en enkele jaren ervaring in de ICT, evaring als architect en/of ervaring met het gebruik van UML is een pré. Alle begrippen in de training worden duidelijk uitgelegd.

Duur

5 dagen. De trainingsdagen duren van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Generieke informatie cursus

TOGAF is een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur (EA). TOGAF beschrijft het proces van acceptatie, productie, gebruik en onderhoud van Enterprise Architectuur. TOGAF wordt wereldwijd door een groot aantal architecten gebruikt om een passende architectuur voor hun organisatie te ontwerpen.

Examen eisen

Voor de training TOGAF 9.1 Certified is geen specifieke voorkennis vereist. Kennis van en enkele jaren ervaring in de ICT, evaring als architect en/of ervaring met het gebruik van UML is een pré. Alle begrippen in de training worden duidelijk uitgelegd

Kosten

Trainingskosten: € 3175,-,-

Additionele kosten

Alle prijzen zijn inclusief studiemateriaal, accommodatie, lunches en examens, maar exclusief BTW.

Opleidingsdata en locaties

Selecteer maand

Selecteer locatie

  • Startdatum Variant Dag Locatie Pricing Inschrijven Planning