Architectuur

TOGAF Practitioner (Level 2)

The Open Group Architecture Framework, TOGAF®, is een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur. TOGAF® beschrijft het proces van acceptatie, productie, gebruik en onderhoud van een Enterprise Architectuur.

TOGAF® wordt wereldwijd gebruikt door een groot aantal architecten om een passende architectuur voor hun organisatie te ontwerpen. TOGAF® versie 9 bestaat uit 2 levels. Het eerste level, TOGAF® level 1 (TOGAF® Foundation), geeft inzicht in de basisconcepten van TOGAF®. Het tweede level, TOGAF® level 2 (TOGAF® Pracititioner) gaat een stap verder en is bedoeld voor architecten die zich volledig willen certificeren in TOGAF®.

The Open Group Certification logo is a trademark and the word TOGAF is a registered trademark of The Open Group in the United States and other countries.

De Training

Deze opleiding gebruikt een veelheid aan actieve leervormen om u bekend te maken met de volledige inhoud van TOGAF® 9.1 op level 2 niveau, waaronder het oefenen van examenvragen. Als voorbereiding op TOGAF® 9 Practitioner moet u rekening houden met ongeveer acht uur voorbereidingstijd voorafgaand aan de opleiding en nog vier uur voorbereiding voor de 2e en 3e opleidingsdag.

Doelgroep

De training TOGAF® is bedoeld om inzicht te geven in de elementaire processen van Architectuur, en is daarom met name geschikt voor:

business architect
enterprise architect
IT architect
consultant

Kennisdoelstelling

De kennisdoelstelling is om de deelnemer de volgende onderwerpen te laten herkennen, beschrijven en toepassen:

  • ADM Phases & Steps
  • Migratieplanning
  • Stakeholder Management
  • The Architecture Repository
  • Guidelines for Adapting the ADM
  • Architecture Content Framework
  • Implementation Support Techniques
  • TOGAF® Reference Models
Certificering

TOGAF® Practitioner (Level 2)

Voorkennis

Togaf 9.1 Foundation (Level 1)

Duur

3 dagen. De trainingsdagen duren van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Generieke informatie cursus

Deze opleiding gebruikt een veelheid aan actieve leervormen om u bekend te maken met de volledige inhoud van TOGAF® 9.1 op level 2 niveau, waaronder het oefenen van examenvragen. Als voorbereiding op TOGAF® 9 Practitioner moet u rekening houden met ongeveer acht uur voorbereidingstijd voorafgaand aan de opleiding en nog vier uur voorbereiding voor de 2e en 3e opleidingsdag

Kosten

Arrangementskosten: € 10,-
Trainingskosten: € 1925,-,-
Studiemateriaal: € 95,-
Examenkosten: € 200,-

Additionele kosten

Alle prijzen zijn inclusief studiemateriaal, accommodatie, lunches en examens, maar exclusief BTW.

Opleidingsdata en locaties

Selecteer maand

Selecteer locatie

  • Startdatum Variant Dag Locatie Pricing Inschrijven Planning