Testen

EXACT Synergy Key User Training

Exact Software is een belangrijke naam wanneer het gaat om het voeren van uw boekhouding. Exact is reeds sinds 1984 op de markt met oplossingen voor de financiële vastlegging van uw bedrijfsvoering. Intussen wordt niet alleen de financiële boekhouding binnen Exact uitgevoerd, maar is het ook mogelijk om uw bedrijfsprocessen vast te leggen en te volgen binnen de software. Een goede ondersteuning bij het uitvoeren van uw onderneming.

Omdat alle of veel van de processen van uw organisatie zijn geborgd binnen dit systeem, is het aan de nieuwe gebruiker te veel gevraagd om op zichzelf het systeem snel en goed te leren kennen. Hierdoor lopen processen niet door en kan de acceptatie langer dan gewenst duren. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers de processen binnen het pakket kunnen doorgronden en daardoor beter aan de slag kunnen, biedt de Synergy Academy trainingen voor zowel voor Exact Globe als voor Synergy Classic en Synergy Enterprise aan.

Met een training van de Synergy Academy zorgt u ervoor dat zowel beginnende gebruikers als key-users (beheerders) snel en vaardig met het systeem kunnen omgaan. Kijk in het trainingsrooster voor geschikte trainingen en de meest actuele trainingsdata.

De Training

Deze training is bedoeld voor de beheerders van uw Synergy Enterprise omgeving binnen uw organisatie. U kunt hierbij denken aan de proceseigenaren, key-users en functioneel applicatiebeheerders. U doorloopt de inrichting en het gebruik van de meestgebruikte modules binnen Synergy Enterprise.

De training is geschikt voor organisaties die al enige tijd met Synergy Enterprise werken, waarbij de applicatiebeheerder de inrichting overneemt van de consultants. Ook is deze training interessant voor een organisatie welke nog in het implementatietraject zit. Zo kan de key-user gericht met de consultants meedenken over de beste oplossingen voor uw bedrijf binnen Synergy Enterprise.

Deze training is gericht op het onderhoud en gebruik van Synergy Enterprise. Tijdens deze trainingsdagen krijgt u uitleg van een ervaren trainer, die met behulp van praktijkvoorbeelden het gehele proces zal toelichten. Waar mogelijk gaat u zelf aan de slag met opdrachten om het gehele proces inzichtelijk te krijgen. Ook hierbij wordt u begeleid door de trainer.

Bij de training krijgt u de beschikking over een trainingsmap waarin de verschillende processtappen uitgebreid beschreven worden. Deze map is naderhand prima als naslagwerk op uw werkplek te gebruiken.

Doelgroep

De training EXACT Synergy is bedoeld om inzicht te geven in de elementaire processen van Testen, en is daarom met name geschikt voor:

EXACT Synergy Key Users

Kennisdoelstelling

De kennisdoelstelling is om de deelnemer de volgende onderwerpen te laten herkennen, beschrijven en toepassen:

 • Beheren van medewerkersgegevens
 • Beheer vrije velden
 • Functiehuis / organisatiestructuur
 • Rollen en rechten en beveiligingsniveau
 • Planning
 • Beheren van relatiegegevens
 • Beheren van contactpersonen
 • Beheer vrije velden
 • Werking, inrichting en onderhoud verzoeken/acties
 • Procesgang tussen verzoeken
 • Spilanalyses
 • Beheren van projectgegevens
 • Kindprojecten
 • Projectleden
 • Vanuit Synergy
 • Vanuit MS Office
 • Werken met mail merge layouts
 • Systeemanalyse
Duur

4 dagen. De trainingsdagen duren van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Generieke informatie cursus

De training wordt met grote regelmaat gegeven. U kunt deelnemers inschrijven middels het inschrijfformulier. Let op dat er verschillende versies van Synergy beschikbaar zijn: Classic en Enterprise. Controleer daarom bij uw inschrijving of u voor de juiste versie gekozen heeft. Natuurlijk kunt u contact met onze opleidingscoördinator (telefoonnummer 088-0107400) opnemen om na te gaan welke versie voor u van toepassing is.

Incompany trainingen
Uit de praktijk blijkt dat trainen in een kleine groep van bekenden met een gemeenschappelijk doel effectiever is. Bovenstaande trainingen kunnen ook incompany worden aangeboden bij u op locatie of op 1 van onze locaties. Neem contact op met onze opleidingscoördinator (telefoonnummer 088-0107400) voor een gedetailleerde offerte.

Kosten

Arrangementskosten: € 50,-
Trainingskosten: € 1200,-
Studiemateriaal: € 60,-

Additionele kosten

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW. Voor BTW vrijgestelde instanties hebben wij de mogelijkheid te factureren tegen een BTW 0% tarief.

Mocht u interesse hebben om te overnachten, dan hebben wij een speciaal hotel arrangement. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Opleidingsdata en locaties

Selecteer maand

Selecteer locatie

 • Startdatum Variant Dag Locatie Pricing Inschrijven Planning