De Service Automation Foundation Training

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die vindt dat het niveau van dienstverlening in zijn organisatie kan worden verhoogd en op zoek is naar begeleiding om dit doel te bereiken. Of u nu een ondernemer, executive, consultant bent of werkt in de academische wereld, het Service Automation Framework zal u helpen consequent de verwachtingen van de gebruiker te overtreffen.

Doelgroep

De Service Automation Foundation Training is ontworpen om inzicht te geven in de basisprocessen en is daarom vooral geschikt voor personen die behoefte hebben aan praktische kennis van de belangrijkste beginselen van Service Automation.

Kennisdoelstelling

De kennisdoelstelling is om de deelnemer de volgende onderwerpen te laten herkennen, beschrijven en toepassen:

 • Begrijpt de business drivers van technologie gebaseerde geautomatiseerde diensten om de business case uit te leggen voor de automatisering van de Service.
 • Bespreken hoe Service Automation Framework in de praktijk autonome gebruikers toelaat diensten te verkrijgen, beheren en aanpassen door middel van selfservice technologie.
 • Het verschil en de synergie uitleggen tussen gebruikers, Service Design en technologie ontwerpelementen die bijdragen om te voldoen aan en het overtreffen van gebruikers om duurzame waarde te creëren.
 • Het verschil uitleggen tussen geautomatiseerde implementatie, Service Delivery automatisering en het Serendipity Management en het beschrijven van hun onderliggende processen.
 • Een stappenplan maken voor het voltooien van een Service automatisering blauwdruk om de diensten te visualiseren en zodoende geautomatiseerde diensten te ontwerpen en leveren.

Certificering

Service Automation Foundation

Duur

2 dagen. De trainingsdagen duren van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Generieke informatie cursus

Deze training bereidt deelnemers voor op het Service Automation Foundation examen van APMG International.

Kosten

Trainingskosten: € 905,-
Examenkosten: € 150,-

Additionele kosten

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW. Voor BTW vrijgestelde instanties hebben wij de mogelijkheid te factureren tegen een BTW 0% tarief.

Mocht u interesse hebben om te overnachten, dan hebben wij een speciaal hotel arrangement. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Opleidingsdata en locaties

Selecteer maand

Selecteer locatie

 • Startdatum Variant Dag Locatie Pricing Inschrijven Planning
 • 06-09-2018 Dag Donderdag Naarden € 905
  Planning
 • 12-11-2018 Dag Maandag Naarden € 905
  Planning