Testen

In deze online training Microsoft Office Specialist: Word 2013 wordt de kennis van Microsoft Word 2013, die u nodig heeft om te slagen voor het wereldwijd erkende examen Microsoft Office Specialist: Word 2013 (77-418) aangeboden. Deze E-Learning bestaat uit een tiental modules en oefentesten om u voor te bereiden op het examen. Er wordt van uitgegaan dat u praktijkervaring heeft met Word 2013.

De Training

Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van actueel Nederlandstalig E-Learning Materiaal. Na inschrijving ontvangt u van ons een inlognaam en wachtwoord waarmee u op de omgeving in kunt loggen.

Doelgroep

De training Office 2013 is bedoeld om inzicht te geven in de elementaire processen van Testen, en is daarom met name geschikt voor:

Iedereeen die zich wil verdiepen in Word 2013

Certificering

Microsoft Office Specialist Word 2013 (77-418)

Duur

1 jaar. De trainingsdagen duren van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Generieke informatie cursus

Pink Elephant heeft een unieke toets- en leermethode voor Microsoft Office. U leert en toetst uw kennis aan de hand van praktijkopdrachten rechtstreeks in de Microsoft Office applicaties. De training bestaat uit uitleg, opdrachten en antwoorden met tekst en animaties.

Voor elke cursist kunnen wij op maat de toetsvragen en lessen moduleren, op basis van:

  • de gewenste Microsoft Office functionaliteit
  • zijn/haar functieprofiel
  • zijn/haar competentieprofiel

Na de training kunt u met een toets controleren welke onderdelen van de training u dan praktisch onder controle heeft. De Return on Investment (ROI) komt dan heel duidelijk naar voren.

Examen eisen

Het examen moet afleggen in een van de testcentra van Pearson Vue. U ontvangt van Pink Elephant een voucher.

Kosten

Trainingskosten: € 250,-
Examenkosten: € 150,-

Additionele kosten

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW. Voor BTW vrijgestelde instanties hebben wij de mogelijkheid te factureren tegen een BTW 0% tarief.

Mocht u interesse hebben om te overnachten, dan hebben wij een speciaal hotel arrangement. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Opleidingsdata en locaties

Selecteer maand

Selecteer locatie

  • Startdatum Variant Dag Locatie Pricing Inschrijven Planning
Sorry, no plans available.