Architectuur

Certified Cloud Technology Professional:
De training “Certified Cloud Technology Professional” is een nieuwe training die op de technische aspecten van Cloud Computing ingaat. Deze training gaat daarom diepgaand in op de concepten, middelen implementatie strategieën over Cloud Computing. Hierbij komen de meeste gangbare gebruikersmodellen aan de orde, zoals Software-as-a-Service (Saas), Platform-as-a-Service (PaaS) en Infrastructure-as-a-Service (IaaS).
Bij deze training gaat het daarbij om essentiële concepten en terminologie van Cloud Computing, in samenhang met de voordelen, nadelen en de impact van de beslissing om op Cloud Computing over te gaan. De training is dan ook bedoel als fundamentele basiskennis voor iedereen die overweegt over te stappen op Cloud Computing. Een goed begrip over de betekenis vormt hierbij een eerste stap.
Vervolgens gaat de training in op de wijze waarop de concepten toegepast kunnen worden op de eigen organisatie. Centraal staat hierbij de vraag: hoe vertaal ik de Cloud concepten naar mijn organisatie, en wat zijn daar de voor- en nadelen van? Als “Certified Cloud Technology Professional” moet u in staat zijn risico’s en uitdagingen voor uw IT organisatie in te delen en te classificeren.

Cloud Architect:
De opleiding tot gecertificeerd Cloud architect is een combinatie tussen technologie concepten en architectuur. U leert welke bouwstenen Cloud omgevingen bieden en op welke wijze te combineren zijn tot een architectuur voor (nieuwe) IT omgevingen. De onderliggende technieken van Cloud platforms zijn hierbij van wezenlijk belang.
Na het volgen van deze training weet u op welke technieken Cloud platforms berusten, en bent u staat om nieuwe IT omgevingen te ontwerpen aan de hand van Cloud concepten. Daarnaast bent u in staat een cloud architectuur te maken, en kunt u toelichten waarom u bepaalde keuzes gemaakt heeft.
Deze intensieve training is een combinatie van theorie en praktijk. Tijdens de zogenaamde ‘labs’ moet u de kennis die u opgedaan heeft tijdens de training direct toepassen op case studies. U moet de theorie dus direct in de praktijk brengen.

NB: Deze beide trainingen zijn in het Engels

Doelgroep

De training CloudSchool is bedoeld om inzicht te geven in de elementaire processen van Architectuur, en is daarom met name geschikt voor:

Cloud Technology Professionals
Cloud Architecten
Cloud Specialisten

Certificering

Certified Cloud Technology Professional

Duur

6 dagen. De trainingsdagen duren van 10.00 uur tot 17.00 uur.


Generieke informatie cursus

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Examen eisen

De examens moet u afleggen in een Prometric Test Center. Pink Elephant regelt de examenvouchers voor u

Kosten

Trainingskosten: € 3500,-

Additionele kosten

Alle Pink Elephant prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee, en exclusief BTW. Voor BTW vrijgestelde instanties hebben wij de mogelijkheid te factureren tegen een BTW 0% tarief.

Mocht u interesse hebben om te overnachten, dan hebben wij een speciaal hotel arrangement. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Opleidingsdata en locaties

Selecteer maand

Selecteer locatie

  • Startdatum Variant Dag Locatie Pricing Inschrijven Planning