Leervormen

Leervormen

Om kennis snel, goed en blijvend om te zetten in resultaten kunnen teams en professionals bij Pink Elephant Education kiezen uit de best passende leervorm of combinaties daarvan:

Open trainingen

Klassikaal onderwijs is nog steeds de meest voorkomende leervorm. Op www.pinkacademy.nl staan alle trainingen die we via uitvoeren in een open rooster. Natuurlijk kunnen we deze trainingen ook incompany verzorgen, al dan niet op maat gemaakt.

Blended Learning

Blended learning is een manier van leren waarbij trainingen en klassikale lessen slim gecombineerd worden met e-learning, zoals met  van webinars, online video’s of online quizzen of toetsen.

70.20.10

Steeds meer werkactiviteiten bestaan uit samenwerking binnen en tussen teams, projecten, divisies en met externe relaties. Leren en ontwikkelen vindt dan ook vooral plaats tijdens het werk (70%) en daarnaast door samen te werken met collega’s, managers, leveranciers en klanten (20%). Hierbij zijn begeleiding van een mentor en coaching en reflectie van groot belang. Het gericht actief ontwikkelen van kennis in trainingen (10%) verbetert de vaardigheden van professionals om makkelijk zelf verder te leren in hun dagelijkse werk. Wij ondersteunen en begeleiden (performancegerichte) organisaties, waarbij gebruik gemaakt wordt van elkaars talenten, waar men in contact kan komen met gelijkgestemden om kennis te delen en open te zijn over persoonlijke ontwikkelpunten. Een dergelijke samenwerkende leercultuur is een sterke hefboom voor de ontwikkeling van zowel medewerkers als organisatie. Wij richten voor deze organisaties leertrajecten in op basis van het 70.20.10 model.

leertrajecten-op-basis-van-702010

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • Om u nog beter te kunnen helpen met het succesvol maken van projecten en uw organisatie te transformeren heeft Pink Elephant Education haar trainingsaanbod uitgebreid. Door de nieuwste ontwikkelingen zoals
  • Referenties
Scroll