Certificeringen

Hoogstaande opleidingen en trainingen

Kwaliteit staat bij Pink Elephant voorop. Daarom zijn wij aangesloten bij een aantal onafhankelijke instituten, en hebben wij de volgende certificeringen, accreditaties en kwaliteitskeurmerken:

ISO 9001 Certficering

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De organisatie ISO (Geneve) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen. De meeste hiervan zijn productgericht, maar enkele normen slaan op generieke managementsystemen. Verreweg de bekendste is de ISO 9001, welke slaat op het managmentsysteem voor kwaliteit.

EXIN Accreditatie

EXIN (EXamenINstituut) is een Nederlands internationaal opererend exameninstituut. EXIN richt zich op ICT-certificering. EXIN is actief in 125 landen en neemt examens af in 10 talen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. De missie van EXIN is de bevordering van de kwaliteit van het ICT-vakgebied en de daarin werkzame ICT-professionals.

APMG Affiliate Accreditatie

Pink Elephant is licensed affilitiate voor het geven van PRINCE2® Trainingen, en het afnemen van de daarbij behorende PRINCE2® Examens. PRINCE2® is de internationale best practice standaard voor projectmanagement, en is het intellectueel eigendom van APMG.

SABSA Authorised Training Partner

SABSA Institute is het internationale exameninstituut voor het afnemen van SABSA examens. Pink Elephant is de enige Accredited Education Partner (AEP) voor het geven van SABSA trainingen in de Benelux, en het enige gelicenceerde examencentrum van Nederland.

pink-academy

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?