CloudXperience radio campagne van start op BNR

CloudXperience radio campagne op BNR en Q-Music

Op 18 en 19 september zal het Spant! in Bussum in het teken staan van de CloudXperience. Om extra aandacht voor dit evenement te trekken is vanmorgen de CloudXperience radio campagne begonnen op BNR Nieuwsradio en Q-Music:

Hét Cloud evenement waar kennis en business elkaar ontmoeten

Welke impact heeft Cloud Computing op de business van uw onderneming? Hoe wordt waarde gecreëerd door ICT strategisch in te zetten als enabler? Kom naar de Cloud Xperience voor de oplossingen van de toekomst.

Sprekers

Keynote sprekers o.a. Bas Haring, Hans Appel, Adjiedj Bakas en Alexander Klöpping. Welke trends in de samenleving hebben bijzondere impact op onze manier van werken? Hoe vertaalt dit zich in vormen van samenwerking, omgaan met informatie, de toepassing van nieuwe technologie? De sprekers op de Cloud Xperience hebben een unieke kijk op zaken die verder gaat dan kennis alleen. Meld nu aan voor de Cloud Xperience!

Het congres zal in Welke impact heeft Cloud Computing op de business van uw onderneming? Hoe wordt waarde gecreëerd door ICT strategisch in te zetten als enabler? Kom naar de Cloud Xperience voor de oplossingen van de toekomst.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail