Cloud Specialist

Deze trainingen ga ik doen:

checkmark Security & Cloud:
Certified Cloud Technology Professional:
De training “Certified Cloud Technology Professional” is een nieuwe training die op de technische aspecten van Cloud Computing ingaat. Deze training gaat daarom diepgaand in op de concepten, middelen implementatie strategieën over Cloud Computing. Hierbij komen de meeste gangbare gebruikersmodellen aan de orde, zoals Software-as-a-Service (Saas), Platform-as-a-Service (PaaS) en Infrastructure-as-a-Service (IaaS).

Bij deze training gaat het daarbij om essentiële concepten en terminologie van Cloud Computing, in samenhang met de voordelen, nadelen en de impact van de beslissing om op Cloud Computing over te gaan. De training is dan ook bedoel als fundamentele basiskennis voor iedereen die overweegt over te stappen op Cloud Computing. Een goed begrip over de betekenis vormt hierbij een eerste stap.
Vervolgens gaat de training in op de wijze waarop de concepten toegepast kunnen worden op de eigen organisatie. Centraal staat hierbij de vraag: hoe vertaal ik de Cloud concepten naar mijn organisatie, en wat zijn daar de voor- en nadelen van? Als “Certified Cloud Technology Professional” moet u in staat zijn risico’s en uitdagingen voor uw IT organisatie in te delen en te classificeren.

checkmark Cloud Architect:
De opleiding tot gecertificeerd Cloud architect is een combinatie tussen technologie concepten en architectuur. U leert welke bouwstenen Cloud omgevingen bieden en op welke wijze te combineren zijn tot een architectuur voor (nieuwe) IT omgevingen. De onderliggende technieken van Cloud platforms zijn hierbij van wezenlijk belang.
Na het volgen van deze training weet u op welke technieken Cloud platforms berusten, en bent u staat om nieuwe IT omgevingen te ontwerpen aan de hand van Cloud concepten. Daarnaast bent u in staat een cloud architectuur te maken, en kunt u toelichten waarom u bepaalde keuzes gemaakt heeft. Deze intensieve training is een combinatie van theorie en praktijk. Tijdens de zogenaamde ‘labs’ moet u de kennis die u opgedaan heeft tijdens de training direct toepassen op case studies. U moet de theorie dus direct in de praktijk brengen.

NB: Deze beide trainingen zijn in het Engels

Duur

6 dagen. De trainingsdagen duren van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Op welke kosten bespaar ik?

inschrijfgeld a 40,-
trainingskosten a 3700,-
studiemateriaal a 150,-
..en examenkosten a 1200,-
met een totaal van 5.090,-

Nu dit alles samen voor maar 3990,-

Certificering

Cloud Technology Professional
Certified Cloud Architect

wanneer

24, 25 en 26 juni 2015
15, 16 en 17 juli 2015

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
  • Nieuwsbrief
  • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
  • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?