Benieuwd wat een game uw bedrijf kan opleveren?

► Vraag adviesgesprek aan

Business Simulation Games

Business Simulation Games

Wow, het is nét echt…
Professionals en teams helpen met kennis sneller en beter omzetten in blijvend resultaten. Dat is de kracht van Pink Elephant Education. Naast trainingen en workshops kiezen teams steeds meer voor business simulatie games. Dat juichen we toe, want het is de beste manier om Best Practices, trainingen en Frameworks te oefenen in een realistische maar wel veilige omgeving. Aan de ene kant door het toepassen van technieken uit de theorie in een praktisch scenario. En aan de andere kant doordat hele teams inzicht krijgen in uitdagingen en verbeterpunten.

Samenwerken in de praktijk
Het hele team werkt aan een gesimuleerd project, zoals het bouwen van een piramide voor een farao of het veilig aan de grond brengen van een raket. Iedereen heeft zijn eigen rol en bijbehorende verantwoordelijkheden. En alleen door effectief samen te werken, heldere afspraken te maken en de juiste taken te verdelen kan de game goed worden uitgespeeld.

Toepassen in echte leven
Met verschillende rondes en tussentijdse reflectie wordt de vooruitgang van het team gedurende de dag zichtbaar. De trainer vertaalt de leerpunten tijdens het spel én legt de parallel naar de dagelijkse werkomgeving. Zo leert elke professional van zijn/haar rol in de game en kan het team na afloop van de training efficiënter samenwerken.

 • Business and
  IT Alignment

 • Cyber
  Security

 • Management
  of Change

 • Process
  Management

 • Project
  Management

 • Service
  Management

Onze meest gevolgde Business Simulation Games

Waarom Pink Academy

beste-opleider-van-nederland klanttevredenheid persoonlijk-advies

"De Apollo 13 Simulaties waren
een zeer effectief middel om het
cultuurprogramma van Schiphol
bij alle medewerkers bij te
brengen. De games hebben een
enorme input gegenereerd voor
het realiseren van een nieuwe
koers in onze IT organisatie"

Schiphol Group

"Op een speelse manier een
goede indruk krijgen waar je in
een dagelijkse project uitvoering
mee geconfronteerd wordt.
Wie rent zich rot, en waar
verblijven de zitters. Net echt"

Vestia

Adviesgesprek Business Simulations Games

Bent u benieuwd wat een game uw bedrijf  precies kan opleveren? Of heeft u andere vragen over games? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Wij zullen al uw vragen vrijblijvend beantwoorden en kunnen een advies geven over wat het beste bij uw bedrijf past. Iedere game kan op locatie verzorgd worden voor meerdere medewerkers, teams en/of de hele organisatie.

Deel via:
LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail
 • Nieuwsbrief
 • ‘Cybersecurity regained: preparing to face cyber attacks’ is the name of a recent EY Cybersecurity survey. 41 Cybersecurity consultants got together at to take part in the Oceans 99 business
 • Referenties
Scroll

Heb jij ook een prettige trainingservaring opgedaan bij Pink Elephant en wil je deze delen?